Voit käyttää mitä tahansa sesongin juureksia. Tässä olen käyttänyt perunaa, porkkanaa, palsternakkaa ja sipulia, mutta punajuuri, juuriselleri ja kurpitsa sopivat tähän myös oikein hyvin.
Lisäke neljälle 4 isoa perunaa 2 isoa porkkanaa 1 palsternakka 1 sipuli rypsiöljyä rosmariiniä suolaa pippuria 1 rkl hunajaa Pese ja palottele juurekset. Laita uunivuokaan öljyä ja juurekset, mausta ja sekoita. Lorota hunaja lopuksi juuresten päälle. Paista uunissa noin 40 min 225 astetta, tai kunnes juurekset ovat saaneet väriä ja haarukalla koitettuna kypsiä.
0 Kommentit
Jätä vastaus. |
ME
Rakastamme hunajaa ja herkkuja! Hyvät raaka-aineet ovat herkullisen ruoan perusta. Hunaja on yksi niistä. Siksi tässä blogissa kaikissa ohjeissa on käytetty hunajaa. ARKISTO
lokakuu 2022
kategoria
|